Dianna & Steen

Coco - de første 6 måneder

12. september 2007

Coco 8 uger gammel. Han har en del legeting, som er skiftevis ’in’.

 

 

12. september 2007

Coco i sit allerførste bad. Som med så meget nyt, var ikke VILDT sjovt, men siden er han blevet rigtigt dygtig til at bade. Coco er en renlig hund, der kommer i bad ca. hver 14. dag.

 

August 2007

Vores første møde med Coco og hans mor Diva. Diva var meget imødekommende overfor de nye, der skulle beskue hendes fine hvalpe.

August 2007

Coco sammen med hans 5 søskende hjemme hos ’mor Helle’ og mor Diva.

2. september 2007

Mads, Simon & Carl Albert’s første møde med Coco. Drengene var meget spændt på at skulle møde de små hvalpe og så længe mor Diva ikke var i nærheden, var det ikke til at se at de førhen havde været bange for hunde. Som Simon udtalte da vi gik ”ja, jeg var sgu lidt nervøs i starten”. Men mødet gik over al forventning !

29. september 2007

Coco sov de første uger i ’bur’ så vi kunne høre hvis han skulle ud om natten. Og da vi kun skulle ud én gang i løbet af de første 3 uger, droppede vi buret, og han sover nu i sin kurv eller i sin seng ved siden af vores seng.

September 2007

Coco er glad for børn. Her er han sammen med Søren (billedet længst tv.) og med Ida hvis aktivitets tæppe han forsøgte at indtage. Og det lykkedes til sidst.

13. september 2007

Coco i havet for første gang i Liseleje. Til trods for at labradorer skulle være ret glade for at bade, blev det dog ikke til mere end sopperi. Det var sikkert for koldt for de små poter. Selv halen bliver ikke dyppet.

27. oktober 2007

Coco i sin kurv, som han ihærdigt forsøger at pille indmaden ud af når han er alene hjemme om dagen. Og det er ved at lykkedes for ham. Det er Coco til højre.

27. oktober 2007

Coco leger i haven med sit reb. Det er populært ind imellem. Det er dog sjovest hvis der er nogen, der ’leger med’.

27. oktober 2007

Gartneren Coco. Uskyldigheden selv når han bliver opdaget i gang med at grave i haven. ”Ja, det er ikke mig, der har gravet op her. Jeg er i gang med at snuse mig frem til gerningsmanden. Derfor har jeg jord på snuden”.

27. oktober 2007

Coco i sin nye seng. Det var kærlighed ved første møde. Grunden til at han ligger halvt på gulvet er ikke at sengen er for lille. Det er bare lækkert at ligge med noget af kroppen ud over sengen, kurven eller hvad man ligger på / i.

9. november 2007

Coco på vej hjem fra dyrlæge efter at være blevet behandlet for øjenbetændelse. Betændelsen er allerede begyndt at vælte ud af øjnene og rundt om hans højre øje er det grøngult efter den test som dyrlægen foretog.

17. november 2007

Coco lørdag eftermiddag. Det har været en hård weekend indtil nu. Han har tilbragt de seneste 24 timer sammen med vores gæster Mads, Søren & Tarzan. Og lørdag formiddag var Coco til hvalpetræning, så NU soves der igennem.

18. december 2007

Efter endnu en tur hos dyrlægen. Denne gang for at få tjekket ørerne efter behandling mod mider og for at få konstateret at der er en smule betændelse i øjnene.

Bemærk det røde om øjnene og den grønne snude. Det var for at tjekke om der var ”forbindelse” fra tårekanalerne i øjnene til snuden.

Det var der ! :-)